Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com
  • https://www.jmidler.com/products/
  • https://www.jmidler.com/products/

Produk Kita

Kaluwihan Kita

  • CertificateCertificate

    Sertifikat

    Sertifikasi 2000 ing 2002. Idlers, pulleys, lan produk liyane kabeh wis nampa sertifikasi CE.

  • TechnologyTechnology

    Teknologi

    kita ngadegake pusat desain CAD khusus, pusat produksi lan pangolahan lan pusat inspeksi kualitas produk.

  • ServiceService

    Layanan

    Kita bisa nyedhiyani pelanggan total kepuasan lan kapercayan.Jaminan kualitas terus-terusan nyebabake pangembangan bisnis kita.

Kunjungan Pelanggan

  • b80b49da
  • c9b9d664
  • 104d35491
  • 23ab24ea
  • CEMEX
  • 1530689669456
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita