Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Babagan awake dhewe

sep-line-white

Babagan awake dhewe

sep-line-white

Kanthi cithakan kaca kebangkrutan responsif Landigoo, sampeyan bisa nampilake layanan bangunan & konstruksi sing apik tenan!

Profil Perusahaan

Hebei Juming Conveyor Machinery Co.,Ltd

Hebei Juming Conveyor Machinery Co., Ltd minangka produsen profesional sabuk conveyor lan bagean conveyor sabuk berbasis China.Madeg ing taun 1980, perusahaan kita utamane melu manufaktur lan pemasaran Roller Conveyoer, Sabuk, Pulley & Frame, lan liya-liyane. Bisa ketemu standar JIS, DIN, CEMA, SABS. layanan sale kanggo netepake hubungan bisnis sing stabil lan dawa karo saben perusahaan sing dihormati.

why (3)

produk

Produk kita kasedhiya ing macem-macem jinis lan akeh digunakake ing tenaga listrik, metalurgi, tambang, batu bara, semen, baja, kimia, pelabuhan, tenaga hidroelektrik lan industri gandum.

why (1)

Pengalaman

Kita wis nglumpukake 40 taun pengalaman ing manufaktur idler conveyor.Dadi, kita ngerti carane ngasilake lan nyedhiyakake produk sing stabil lan dipercaya kanggo para pelanggan.

why (2)

Tim Teknis sing kuwat

Kajaba iku, anggota staf operasi iki duwe pelatihan teknis sing sugih, lan manajemen kualitas ditindakake kanthi ketat ing saben langkah saka desain lan produksi produk nganti pemeriksaan pungkasan.

Kaluwihan Perusahaan

Kita makaryakke tim personel technical lan wis ngimpor peralatan produksi majeng lan peralatan pengawasan kualitas.

icon1

Teknologi

kita ngadegake pusat desain CAD khusus, pusat produksi lan pangolahan lan pusat inspeksi kualitas produk.

icon4

Sertifikat

perusahaan kita nampa ISO9001: 2000 certificationin 2002.Our idlers, pulleys, lan produk liyane wis kabeh nampa sertifikasi CE.

sr1

bisnis

Kita ora mung dodolan kanggo pasar domestik, nanging uga kanggo Eropah, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, etc.

sr2

Kualitas

Produk berkualitas tinggi, layanan sing sampurna lan dhukungan teknis sing kuwat nggawa reputasi sing amba & apik banget.

sr3

Layanan

Kita bisa nyedhiyani pelanggan total kepuasan lan kapercayan.Jaminan kualitas terus-terusan nyebabake pangembangan bisnis kita.

Kunjungan Pelanggan

Pilih kita, dipercaya kita, "We are profesional Conveyor Engineerl!"

about (3)

about (4)

about (5)

hgfdgf

about (1)

about (2)


Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita