Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Bearing Housing Seal Roller conveyor roller Bearing kanggo nutup omah prewangan saka conveyor roller

Katrangan singkat:

Omah bantalan digunakake kanggo ndhukung bantalan, ndandani cincin njaba bantalan.Lan warna lan ukuran bisa disesuaikan.


  • Bahan:Baja karbon
  • warna:Minangka gambar utawa selaras
  • Ukuran Customized:Customized
  • Kualitas standar kualitas dhuwur:Standar kualitas dhuwur
  • wektu pangiriman:Ing 15 dina miturut jumlah sampeyan
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Perumahan bantalanpenting kanggo roller conveyor.We wis diprodhuksi komponen roller conveyor kanggo liwat 30 taun, padha digunakake digunakake ing transportasi panggonan, kayata pertambangan, batu bara, tanduran semen, pupuk, kimia, pabrik bahan watu lan ing.Ngasilake omah bantalan kanthi rega sing kompetitif kanthi kualitas sing apik kanggo nepaki panjaluk pelanggan minangka misi kita, lan kita uga terus-terusan nyelidiki cara anyar kanggo nambah kualitas.

    微信图片_20220621155247

    Bahan:Baja Karbon (SPHC).

    Ukuran Range:Digunakake ing rollers jinis TK, DT II.

    Sampel:Sampel omah bantalan gratis kasedhiya.

    Sertifikasi:Kabeh manufaktur diproses konfirmasi kanggo Standar ISO9001-2008.

    Kualitas:Precision Dhuwur.Toleransi kurang (0~-0.01/-0.02mm kanggo diameteripun utama. +/-0.2mm kanggo dhuwur jero

    Fitur

    a) Gampang kanggo nginstal,

    b) Kinerja sealing sampurna,

    c) Presisi dhuwur ing panyuwunan sampeyan,

    d) Layanan OEM / ODM, sampel gratis kasedhiya,

    e) Standar inspeksi sing ketat njamin produk kualitas dhuwur.

    微信图片_20220621155737

    layanan kita

    Layanan Pre-Sales

    * Dhukungan pitakon lan konsultasi.

    * Dhukungan tes sampel.

    * Deleng Pabrik kita.

    Layanan Sawise Sales

    * Insinyur kasedhiya kanggo layanan mesin ing luar negeri.

    Sampel Gratis

    FAQ

    Q: apa jumlah minimal order?

    A: 1000 set

    Q: apa wektu pangiriman?

    A: 15 dina, rincian miturut jumlah pesenan sampeyan

    Q: apa istilah pembayaran?

    A: 30% T / T ing advance, imbangan marang salinan B / L, uga sampeyan bisa milih EXW ing awis mbayar usd utawa rmb.

    Q: Aku bisa pesen sampel?

    A: mesthi, kanggo model ana kita duwe, pabrik kita kaya kanggo kurban siji sampel free kanggo adat er lan biaya airfreight bakal dibayar dening pelanggan;kanggo nggawe model selaras kudu takon.

    Q: sampeyan bisa nampa layanan OEM?

    A: ya, OEM bisa ditampa.

    P: Yen aku pengin ngunjungi pabrik sampeyan, sing paling cedhak bandara?

    A: Bandara Internasional Shijiazhuang Zhengding, mung butuh rong jam saka Bandara Zhengding menyang pabrik kita.Sampeyan uga bisa numpak sepur cepet menyang stasiun sepur Shijiazhuang.Banjur kita bakal njupuk sampeyan lan ngeterake sampeyan menyang pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita