Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Sabuk conveyor sisih roller panuntun dhumateng roller vertikal guide roller

Katrangan singkat:

Roller guide minangka roller sing digunakake kanggo ngarahake utawa nuntun obyek ing arah tartamtu.


  • Tipe Pemasaran:Produksi Biasa
  • Jumlah Pesanan Min:50 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:5000 Piece / Piece saben minggu
  • Mode Logistik:Transportasi segara
  • Layanan sing disesuaikan:nyedhiyakake
  • diameteripun:60-219 mm
  • kahanan:Anyar
  • Sampel:free kanggo 1 Piece
  • Garansi:6 wulan
  • werna:ireng, abang, biru, ijo, abu-abu
  • Detail Produk

    Tag produk

    gawé Description

    Pipa: Q235 - Baja karbon.

    poros:Q235, 45 # - Baja karbon.

    Segel:minangka panjalukmu.

    bantalan:jero alur werni 2RS prewangan, uga bisa rampung minangka panyuwunan.

    guide roller 6
    guide roller 2
    guide roller 4

    Kita bisa ngasilake macem-macem Conveyor Idler Roller, kalebu roller stainless steel, roller nilon, roller sisir, roller dilapisi karet, roller impact, roller bali, roller tapered, roller guide lan liya-liyane.

    Diameter standar Lingkup dawa (mm) Tipe Bearing (Min-Max) Idler's Shell Wall Thinkness
    mm inch
    63.5 21/2 150-3500 204 3.0mm-3.75mm
    76 3 150-3500 204 205 3.0mm-4.0mm
    89 31/3 150-3500 204 205 3.0mm-4.0mm
    102 4 150-3500 204 205 305 3.5mm-4.0mm
    108 41/4 150-3500 204 205 305 306 3.5mm-4.0mm
    114 41/2 150-3500 204 205 305 306 3.5mm-4.5mm
    127 5 150-3500 204 205 305 306 3.5mm-4.5mm
    133 51/4 150-3500 204 206 207 305 306 3.5mm-4.5mm
    140 51/2 150-3500 204 206 207 305 306 3.5mm-4.5mm
    152 6 150-3500 204 206 207 305 306 307 308 4.0mm-4.5mm
    159 61/4 150-3500 204 206 207 305 306 307 308 4.0mm-4.5mm
    165 61/2 150-3500 207 305 306 307 308 4.5mm-6.0mm
    177.8 7 150-3500 207 306 307 308 309 4.5mm-6.0mm
    190.7 71/2 150-3500 207 306 307 308 309 4.5mm-6.0mm
    194 75/8 150-3500 207 307 308 309 310 4.5mm-6.0mm
    219 85/8 150-3500 308 309 310 4.5mm-6.0m

    Layanan Kita

    • * Sampel roller gratis kanggo diuji.Sampel bakal dikirim liwat Agen Ekspres sing paling cepet lan paling apik.
    • * Penawaran sertifikat gratis: CIQ, Invoice komersial, Daftar Kemasan, Cb, B/L, lsp.
    • * Garansi kanggo nggawa roller bener kanggo 18 sasi wiwit tanggal pangiriman.
    • * Mangga aran sambutan kanggo nggawe request roller sembarang.pitakonan Panjenengan bakal mangsuli ing 24 jam.

    Kaluwihan kita:

    a) Instalasi sing gampang lan keluwesan sing apik;
    b) Koefisien gesekan kurang;
    c) tahan bledug lan tahan banyu;
    d) Teknik welding sing apik mesthekake roller kanthi geter lan gangguan sing sithik
    e) teknologi uyuh elektrostatik ndadekake roller luwih awet lan apik-looking;

    Q&A

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
    A: Kita minangka pabrik lan duwe lisensi ekspor.Bisa njamin stabilitas kualitas produk lan wektu pangiriman
    P: Informasi apa sing kudu dakwenehake kanggo konfirmasi pesenan rol conveyor?
    A: Kanggo produk non-standar, kita bakal nyedhiyani drawing technical kanggo sampeyan konfirmasi.Yen pesenan kanggo bagean standar, sampeyan mung kudu menehi nomer bagean.

    P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    A: Kualitas minangka prioritas.We masang wigati kanggo kontrol kualitas saben proses.Bahan mentahan pengawasan sawise ngetik pabrik.
    Saben proses bakal dipriksa kanthi acak kanggo mesthekake yen produk sing mlebu ing proses sabanjure qualified.Laporan inspeksi bakal dilampirake karo kiriman.

    Q: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
    A: Ora Kabeh rol diprodhuksi miturut pesenan sampeyan.

    Q: Apa aku bisa pesen sampel?
    A: Mesthi wae.Kita nawakake conto model umum kanthi gratis, lan sampeyan mung kudu nanggung biaya pengiriman.

    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Biasane 7-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan. Kanggo pesenan sing penting, kita duwe pangaturan fleksibel kanggo njamin wektu pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita