Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Hubungi Kita

Hebei Juming Conveyor Machinery Co., Ltd.

alamat

No 44 Jianshe Str, Shijiazhuang City, Provinsi Hebei, China 050000

Telpon

+86 15612138018

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm

Setu,Minggu: Tutup

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita