Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Sabuk Konveyor

  • High Quality Conveyor Belt with Good Price

    Sabuk Konveyor Kualitas Tinggi kanthi rega sing apik

    Produk sabuk kita kalebu: Tipe standar, Tipe kekuatan dhuwur (NN,EP lan kabel baja), Tipe pipa, tahan kimia, tahan suhu dhuwur, tahan Dingin, Anti-luh lan liya-liyane. Bisa ketemu utawa ngluwihi macem-macem RMA, DIN, SANS lan Standar AS1332 lan Sistem Kontrol Kualitas wis disertifikasi IS09001.Peralatan produksi kelas kapisan, fasilitas testing lan sistem jaminan kualitas lengkap njamin kualitas dhuwur.
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita