Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Frame Conveyor kanggo Sistem Conveyor Sabuk

Katrangan singkat:

Conveyor Frame minangka bagéyan penting saka sistem conveyor, dirancang kanggo nyedhiyani longkangan minimal antarane rollers, lan menehi pangayoman ditambahaké kanggo conveyor belt.Frame slopers njaba dirancang kanggo nyegah materi mbangun munggah sak mburi Nihan mangkono Nyingkiri nyandhang durung wayahe Nihan amarga muter macet.
Miturut jinis, pigura dipérang dadi rong jinis: pigura Liner lan pigura offset.


  • Tipe Pemasaran:Produksi Biasa
  • Jumlah Pesanan Min:50 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:5000 Piece / Piece saben minggu
  • Mode Logistik:Transportasi segara
  • Layanan sing disesuaikan:nyedhiyakake
  • Detail Produk

    Tag produk

    Apa pigura conveyor

    Conveyor Frame minangka bagéyan penting saka sistem conveyor, dirancang kanggo nyedhiyani longkangan minimal antarane rollers, lan menehi pangayoman ditambahaké kanggo conveyor belt.Frame slopers njaba dirancang kanggo nyegah materi mbangun munggah sak mburi Nihan mangkono Nyingkiri nyandhang durung wayahe Nihan amarga muter macet.
    Miturut jinis, pigura dipérang dadi rong jinis: pigura Liner lan pigura offset.
    Pigura conveyor digunakake akeh ing baris industri metalurgi, tambang batu bara, industri kimia, bahan bangunan, listrik, industri cahya, sereal, pertambangan, port lan etc.Produk kita bisa ketemu standar CEMA/DIN/JIS/SANS/AS lan sistem kontrol kualitas wis sertifikat ISO 9001. Peralatan produksi kelas kapisan, fasilitas testing lan sistem jaminan kualitas lengkap njamin kualitas dhuwur.Produk ekspor menyang Eropah, Amerika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, etc.

    belt (1)

    belt (2)

    belt (3)

    belt (4)

    belt (5)

    Parameter pigura conveyor

    warna Biru, abang, ireng, ijo, kuning, etc, bisa nindakake minangka requirement
    materi Baja karbon, logam baja sudut Q235
    Jembaré sabuk 450 500 600 650 750 800 900 1000 1050 1200 1400 1600 1800 2000 2200 2400
    Jinis Trough, offset
    gelar 10,15, 20,25, 30, 35, 45
    Panggunaan Batu bara, tambang, semen, tambang, metalurgi, lsp
    Paint Dilapisi bubuk, Galvanis
    Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
    Pelabuhan budhal Xingang port/Qingdao Port/Shanghai Port
    Paket Bingkai ing palet, bisa dipisahake utawa nganggo rol minangka siji set, banjur dimuat ing wadhah 20GP utawa 40GP

    Kaluwihan kita:

    a) Gampang kanggo nginstal lan ngganti
    b) Koefisien gesekan kurang;
    c) Kualitas dhuwur;
    d) Teknik welding sing apik,
    e) Syarat pembayaran sing apik.
    f) Pangiriman cepet, kita duwe rong pabrik, nggawe pangiriman cepet.
    e) layanan OEM, bisa nindakake minangka sampel customer utawa gambar desain.

    Aplikasi:

    Rangka conveyor lan rol mbentuk set conveyor roller ndhukung sabuk conveyor, ana idlers trough, idlers impact, idlers ngimbangi, idlers self-aligning. Iki idlers digunakake digunakake ing pertambangan, semen, quarry, port, metalurgi, pembangkit listrik, beton batching plant etc kanggo transportasi bahan akeh.

    rter (1)

    rter (3)

    rter (2)

    rter (4)

    app (4)

    app (3)

    uty

    app (1)

    Q&A

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
    A: Kita minangka pabrik lan duwe lisensi ekspor.Bisa njamin stabilitas kualitas produk lan wektu pangiriman
    P: Informasi apa sing kudu dakwenehake kanggo ngonfirmasi pesenan rol conveyor?
    A: Kanggo produk non-standar, kita bakal nyedhiyani drawing technical kanggo sampeyan konfirmasi.Yen pesenan kanggo bagean standar, sampeyan mung kudu menehi nomer bagean.

    P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    A: Kualitas minangka prioritas.We masang wigati kanggo kontrol kualitas saben proses.Bahan mentahan pengawasan sawise ngetik pabrik.
    Saben proses bakal dipriksa kanthi acak kanggo mesthekake yen produk sing mlebu ing proses sabanjure qualified.Laporan inspeksi bakal dilampirake karo kiriman.

    Q: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
    A: Ora Kabeh rol diprodhuksi miturut pesenan sampeyan.

    Q: Bisa pesen sampel?
    A: Mesthi wae.Kita nawakake conto model umum kanthi gratis, lan sampeyan mung kudu nanggung biaya pengiriman.

    P: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Biasane 7-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan. Kanggo pesenan sing penting, kita duwe pangaturan fleksibel kanggo njamin wektu pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita