Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Rangka Konveyor Kab

  • Conveyor Frame for Belt Conveyor System

    Frame Conveyor kanggo Sistem Conveyor Sabuk

    Conveyor Frame minangka bagéyan penting saka sistem conveyor, dirancang kanggo nyedhiyani longkangan minimal antarane rollers, lan menehi pangayoman ditambahaké kanggo conveyor belt.Frame slopers njaba dirancang kanggo nyegah materi mbangun munggah sak mburi Nihan mangkono Nyingkiri nyandhang durung wayahe Nihan amarga muter macet.
    Miturut jinis, pigura dipérang dadi rong jinis: pigura Liner lan pigura offset.
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita