Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Conveyor Pulley

  • Conveyor Pulley JIS Standard High Quality

    Conveyor Pulley JIS Standard High Quality

    Conveyor Pulley minangka komponèn transmisi conveyor, lumahing dipérang dadi lumahing baja, lumahing karet casting, herringbone lan lumahing lapisan karet pola berlian.
    Katrol konveyor kanthi standar CEMA & DIN, disertifikasi dening ISO9001/2008 lan Sertifikat Persetujuan Keamanan kanggo Produk Pertambangan, cangkang katrol yaiku welding busur submerged, jahitan las 100% ora ana karusakan lan 25% pemeriksaan sinar X, tes keseimbangan statis sawise Déwan, presisi ketemu standar ISO lan sertifikat CE.diekspor menyang AS, Rusia, Belgia, Australia, Selandia Baru, Afrika Kidul, lan liya-liyane.
  • Rubber Belt Conveyor Driving Pulley, Head Pulley

    Katrol Sabuk Conveyor Driving Pulley, Katrol Kepala

    Conveyor Pulley minangka komponèn transmisi conveyor, lumahing dipérang dadi lumahing baja, lumahing karet casting, herringbone lan lumahing lapisan karet pola berlian.
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita