Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Pasokan langsung roller conveyor rega baja stainless gesekan roller

Katrangan singkat:

Roller gesekan kanggo ndhukung bobot saka sabuk conveyor lan materi.Operasi roller kudu fleksibel lan dipercaya.Ngurangi gesekan antarane sabuk lan roller.


  • Tipe Pemasaran:Produksi Biasa
  • Jumlah Pesanan Min:50 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:5000 Piece / Piece saben minggu
  • Mode Logistik:Transportasi segara
  • Layanan sing disesuaikan:nyedhiyakake
  • kahanan:Anyar
  • Tipe Pemasaran:Produk Biasa
  • Diameter pipa:38-295 mm
  • Garansi:1 Taun
  • Ukuran Slot:14 * 10mm utawa minangka selaras
  • Detail Produk

    Tag produk

    Apa gesekan roller

    Roller gesekan kanggo ndhukung bobot saka sabuk conveyor lan materi.Operasi roller kudu fleksibel lan dipercaya.Ngurangi gesekan antarane sabuk lan roller.

    Roller conveyor baja digunakake ing baris industri metalurgi, tambang batu bara, industri kimia, bahan bangunan, listrik, industri ringan, sereal, pertambangan, pelabuhan lan liya-liyane.Produk kita bisa ketemu standar CEMA / DIN / JIS / SANS / AS. lan sistem kontrol kualitas wis sertifikat ISO 9001. Peralatan produksi kelas siji, fasilitas testing lan sistem jaminan kualitas lengkap njamin kualitas dhuwur.Produk ekspor menyang Eropah, Amerika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, etc.

    friction roller 4
    friction roller 2
    friction roller 3

    Spesifikasi Conveyor Roller

    Steel Conveyor Roller High Quality Made in China (6)

    warna Biru, abang, ireng, ijo, kuning, lsp
    Bahan pipa Q235
    Bahan poros Q235/45 # baja
    bantalan SKF, HRB, LYC etc
    Panggunaan Batu bara, tambang, semen, tambang, metalurgi, lsp
    Tipe pipa Pipa baja mulus, pipa las
    Diameter pipa 60-219 mm
    diameteripun poros 17mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, etc
    Segel TK, DTII, segel labirin
    Paint Dilapisi bubuk
    Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
    Pelabuhan budhal Xingang port/Qingdao Port/Shanghai Port
    Paket Rollers ing kasus kayu, banjur dimuat ing 20GP utawa 40GP wadhah
    Diameter standar Diameter njero standar (mm) Lingkup dawa (mm) Tipe Bearing (Min-Max)
    mm inch
    89 3 1/3 60/50 170-3400 204
    102 4 76 170-3400 204 205
    108 4 1/4 89/76/60 170-3400 204 205
    114 4 1/2 89/76 170-3400 204 205
    127 5 89 170-3400 204 205
    133 5 1/4 89/70/63.5 170-3400 204 205
    140 4 1/2 89 170-3400 204 205
    152 6 108/76 170-3400 204 205 206 305 306
    159 6 1/4 108 170-3400 204 205 206 305 306
    194 7 5/8 159/133 170-3400 205 206 207 305 306 307 308

    Kaluwihan kita:

    a) Instalasi sing gampang lan keluwesan sing apik;
    b) Koefisien gesekan kurang;
    c) tahan bledug lan tahan banyu;
    d) Teknik welding sing apik mesthekake roller kanthi geter lan gangguan sing sithik
    e) teknologi uyuh elektrostatik ndadekake roller luwih awet lan apik-looking;

    Steel Conveyor Roller High Quality Made in China (4)

    Steel Conveyor Roller High Quality Made in China (6)

    Steel Conveyor Roller High Quality Made in China (5)

    Aplikasi:

    Roller conveyor digunakake ing pertambangan, semen, tambang, pelabuhan, metalurgi, pembangkit listrik, pabrik batching beton lan liya-liyane kanggo transportasi bahan akeh.

    gdfshgf (1)

    Q&A

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
    A: Kita minangka pabrik lan duwe lisensi ekspor.Bisa njamin stabilitas kualitas produk lan wektu pangiriman
    P: Informasi apa sing kudu dakwenehake kanggo ngonfirmasi pesenan rol conveyor?
    A: Kanggo produk non-standar, kita bakal nyedhiyani drawing technical kanggo sampeyan konfirmasi.Yen pesenan kanggo bagean standar, sampeyan mung kudu menehi nomer bagean.

    P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    A: Kualitas minangka prioritas.We masang wigati kanggo kontrol kualitas saben proses.Bahan mentahan pengawasan sawise ngetik pabrik.
    Saben proses bakal dipriksa kanthi acak kanggo mesthekake yen produk sing mlebu ing proses sabanjure qualified.Laporan inspeksi bakal dilampirake karo kiriman.

    Q: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
    A: Ora Kabeh rol diprodhuksi miturut pesenan sampeyan.

    Q: Bisa pesen sampel?
    A: Mesthi wae.Kita nawakake conto model umum kanthi gratis, lan sampeyan mung kudu nanggung biaya pengiriman.

    P: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Biasane 7-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan. Kanggo pesenan sing penting, kita duwe pangaturan fleksibel kanggo njamin wektu pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita