Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

HDPE/UHMWPE Conveyor Roller kanggo Tugas Berat Gravity Conveyor Carrying Roller

Katrangan singkat:

Jeneng lengkap rol HDPE yaiku rol polietilen kanthi kapadhetan dhuwur, nduweni kinerja sing luwih apik dibandhingake karo roller idler baja tradisional, duwe pasar lager.


  • Tipe Pemasaran:Produksi Biasa
  • Jumlah Pesanan Min:50 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:5000 Piece / Piece saben minggu
  • Mode Logistik:Transportasi segara
  • Layanan sing disesuaikan:nyedhiyakake
  • Detail Produk

    Tag produk

    Apa HDPE Roller

    Jeneng lengkap rol HDPE yaiku rol polietilen kanthi kapadhetan dhuwur, nduweni kinerja sing luwih apik dibandhingake karo roller idler baja tradisional, duwe pasar lager.
    Nduwe resistensi karat lan tahan abrasi sing luwih apik,
    * Luwih entheng tinimbang roller baja, umur luwih dawa,
    * Bisa digunakake ing meh kabeh aplikasi ing ngendi roller baja digunakake,
    * Biaya wiwitan luwih murah ing drive conveyor amarga bobote luwih entheng,
    * Bisa didaur ulang, hemat energi, nyuda geter,
    * Biaya pangopènan sing luwih murah, nyuda karusakan ing sabuk konveyor,
    * Operasi sing luwih tenang tinimbang roller baja tradisional,
    * Susunan kedap banyu,
    * Nindakake kanthi apik ing cuaca sing atos lan aplikasi sing ekstrem.

    Roller conveyor HDPE digunakake akeh ing garis industri metalurgi, tambang batu bara, industri kimia, bahan bangunan, listrik, industri ringan, sereal, pertambangan, pelabuhan lan liya-liyane.Produk kita bisa nyukupi standar CEMA / DIN / JIS / SANS / AS. lan sistem kontrol kualitas wis sertifikat ISO 9001. Peralatan produksi kelas siji, fasilitas testing lan sistem jaminan kualitas lengkap njamin kualitas dhuwur.Produk ekspor menyang Eropah, Amerika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, etc.

    quilty (1)

    quilty (7)

    gdf

    Bahan pipa polyethylene kapadhetan dhuwur
    Bahan poros Baja ringan/stainless steel
    bantalan SKF, HRB, FAG etc
    Panggunaan Batu bara, tambang, semen, tambang, metalurgi, lsp
    Diameter pipa 89-165, ukuran liyane kasedhiya ing panyuwunan
    diameteripun poros 17mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, etc
    Segel segel labirin
    Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
    Pelabuhan budhal Xingang port/Qingdao Port/Shanghai Port
    Paket Rollers ing kasus kayu, banjur dimuat ing 20GP utawa 40GP wadhah

    Spesifikasi Roller HDPE

    Diameter cangkang Diameter poros ing Bearing Seri Bearing
    89 17mm / 20mm 6203/6204
    102 20mm / 25mm 6204/6205
    108 20mm / 25mm 6204/6205
    114 20mm / 25mm 6204/6205
    127 20mm / 25mm / 30mm 6204/6205utawa 6305/6206
    133 20mm / 25mm / 30mm 6204/6205utawa 6305/6206
    140 25mm / 30mm 6205 utawa 6305/6206
    152 25mm / 30mm / 35mm 6305/6206utawa 6306/6207
    159 30mm / 35mm / 40mm 6306/6207/6308
    165 35mm / 40mm / 45mm 6307/6308/6309

    Parameter teknis saka roller conveyor:

    jeneng

    Parameter teknis

    Sawise nyelehake parameter

    Radial obah, mm

    0.40-0.50

    <0.70

    Axial obah mm

    <0.70

    <1.50

    Ketahanan rotasi, N

    1.50-2.50

    <3.75

    Axial loading, kn

    8.0-10.0

    <10.0

    Aplikasi:

    Rol HDPE digunakake ing pertambangan, semen, tambang, pelabuhan, metalurgi, pembangkit listrik, pabrik batching beton lan liya-liyane kanggo transportasi bahan akeh.

    gdfshgf (1)

    Q&A

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
    A: Kita minangka pabrik lan duwe lisensi ekspor.Bisa njamin stabilitas kualitas produk lan wektu pangiriman

    P: Informasi apa sing kudu dakwenehake kanggo konfirmasi pesenan rol conveyor?
    A: Kanggo produk non-standar, kita bakal nyedhiyani drawing technical kanggo sampeyan konfirmasi.Yen pesenan kanggo bagean standar, sampeyan mung kudu menehi nomer bagean.

    P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    A: Kualitas minangka prioritas.We masang wigati kanggo kontrol kualitas saben proses.Bahan mentahan pengawasan sawise ngetik pabrik.
    Saben proses bakal dipriksa kanthi acak kanggo mesthekake yen produk sing mlebu ing proses sabanjure qualified.Laporan inspeksi bakal dilampirake karo kiriman.

    Q: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
    A: Ora Kabeh rol diprodhuksi miturut pesenan sampeyan.

    Q: Apa aku bisa pesen sampel?
    A: Mesthi wae.Kita nawakake conto model umum kanthi gratis, lan sampeyan mung kudu nanggung biaya pengiriman.

    Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Biasane 7-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan. Kanggo pesenan sing penting, kita duwe pangaturan fleksibel kanggo njamin wektu pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita