Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Gedhe ngaturaken kapasitas pipo baja sabuk conveyor poto aligning roller

Katrangan singkat:

Roller Self Aligning luwih stabil sajrone transportasi, lan ora gampang goyangake, sing bisa nyegah panyimpangan sabuk conveyor kanthi efektif.


  • Tipe Pemasaran:Produksi Biasa
  • Jumlah Pesanan Min:50 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:5000 Piece / Piece saben minggu
  • Mode Logistik:Transportasi segara
  • Layanan sing disesuaikan:nyedhiyakake
  • Detail Produk

    Tag produk

    China steel roller

    Deskripsi Produk

    Bahan saka roller conveyor standar CEMA

    1. Rubber Roller idlers Dia 60mm-219mm, dawa 190-3500mm, kang digunakake ing industri baja, pelabuhan, industri batu bara, daya
    industri, industri semen, lsp.
    3.Shaft: 45 # STEEL witjaksono kanggo C45, utawa minangka request.
    4. Bearing: Single & Double Row Deep Groove Ball Bearing 2RZ & 2Z karo C3 clearance, merek bisa miturut pelanggan '
    syarat.
    5.Seals: Grease nahan segel utama karo Multi-tataran Labyrinth lan Retention Cap karo Outboard Rubbing Flinger Seal.
    6. Lubrication: Grease punika Lithium sabun jinis grease karo Inhibitor Rust.
    7. Welding: Campuran gas shielded welding busur welding
    8. Lukisan: lukisan biasa, lukisan galvanis panas, lukisan uyuh statis listrik, lukisan panggang.

    Spesifikasi roller conveyor standar CEMA

    rol dia poros dia kekandelan tabung dawa roller struktur tabung perawatan lumahing mbangun struktur
    Φ38 Φ12 1.5 50-1200 Baja karbon,

    baja tahan karat,

    paduan aluminium

    galvanisasi/

    chromeplate/
    lem kulit/
    plastik/
    injeksi
    a.suku spring
    b. poros mandrel
    c. batang benang ing njero
    d.jaba batang benang
    e. batang tenon oblate
    f. poros tenon setengah lingkaran
    Φ50 Φ12 1.5 50-1200
    Φ60 Φ12Φ15 1.52.0 50-1200
    Φ76 Φ15Φ20 3.04.0 50-1200
    Φ89 Φ20Φ25 4.0 50-1200

    Kaluwihan

    4

    01

    Gampang instalasi lan apik

    keluwesan.

    Kapasitas mawa tugas abot

    lan mesthi tahan banyu / bledug.

     

     

    02

    Konstruksi kuwat

    lan imbangan dinamis sampurna.

    Ngurangi geter

    lan 20% extension umur sabuk.

    rter (2)
    rter (3)

     

     

    03

    Asor bangetbunder

    lan kurangkoefisien gesekan.

    04

    Lapisan bubukndadekake ing

    rol

    resistance nyandhang dhuwur lan

    rupane apik

    3

    ngasilaken

    QQ截图20200616085954水印

    Aplikasi

    微信图片_20220621111058

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita