Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Kabar

  • The development trend of the roller industry in the future

    Tren pangembangan industri roller ing mangsa ngarep

    Industri idler conveyor minangka bagean penting saka produksi industri negaraku.Iki njamin operasi normal kegiatan produksi industri lan ngirit sumber daya manungsa lan sumber daya wektu.Mulane, prospek aplikasi kurung idler lan sabuk conveyor kaping ...
    Waca liyane
  • Reasons for Belt Conveyor Belt Deviation(Part 3)

    Alasan Penyimpangan Sabuk Konveyor Sabuk (Bagian 3)

    Saliyane alasan panyimpangan sabuk conveyor sing kasebut sadurunge (Part 1; Part 2), ana sawetara alasan liyane, saiki terus dirembug.11.Sabuk panyimpangan disebabake instalasi lan debugging kasalahan saka sabuk conveyor tensioner.Sajrone proses instalasi lan komisioning, operasi ...
    Waca liyane
  • Reasons for Belt Conveyor Belt Deviation(Part 2)

    Alasan Penyimpangan Sabuk Konveyor Sabuk (Bagian 2)

    Saliyane alasan sing kasebut ing Part 1, ana akeh alasan liyane kanggo panyimpangan sabuk conveyor sabuk, sing bakal diringkes sabanjure.6.Sabuk panyimpangan disebabake titik unloading materi ora ing tengah sabuk conveyor.Nalika titik unloading saka materi ...
    Waca liyane
  • Reasons for Belt Conveyor Belt Deviation(Part 1)

    Alasan Penyimpangan Sabuk Konveyor Sabuk (Bagian 1)

    Sabuk konveyor saliyane skidding, uga bakal mlayu.Panyebab utama panyimpangan sabuk yaiku sabuk kena pengaruh eksternal ing arah lebar sabuk saka gaya asil ora nol, utawa tegangan tekan sing tegak karo arah lebar sabuk ora seragam, ...
    Waca liyane
  • Reasons and solutions for conveyor belt skid

    Alasan lan solusi kanggo selip conveyor belt

    Carane nindakake sabuk conveyor tansah skidding, alesan utama kanggo sabuk conveyor skidding iku gesekan antarane roller lan conveyor belt ora cukup.Ana akeh alasan sing mengaruhi gesekan antarane roller lan conveyor belt, tension umum ora cukup, mbukak wiwitan, roller ...
    Waca liyane
  • Belt conveyor industry development trend

    Tren pangembangan industri belt conveyor

    Kanthi pangembangan efisiensi produksi.Liyane lan liyane conveyors wis muncul ing produksi industri.Ing industri conveyor abuh ajeg, wong sing saya mbayar seri saka masalah kayata efficiency karya conveyor, supaya apa industri conveyor mangsa?Terus...
    Waca liyane
  • The latest trend of development of transportation belt industry in the market economy

    Tren paling anyar pangembangan industri sabuk transportasi ing ekonomi pasar

    Sabuk conveyor utamane digunakake ing transfer bahan abot ing industri industri abot.Aplikasi utama kalebu limang industri utama kayata baja, batu bara, semen, pelabuhan lan listrik, nyathet luwih saka 90% saka pasar hilir, lan melu ing proses pangolahan ...
    Waca liyane
  • Conveyor Belt Cleaner

    Conveyor Belt Cleaner

    Peran saka resik: 1. Penyapu minangka salah sawijining komponen utama conveyor sabuk.Kanggo nyegah bledug sajrone proses ngirim materi lan syarat proses produksi, umume bahan sing dikirim kudu njaga konten banyu tartamtu, kayata isi banyu ...
    Waca liyane
  • conveyor roller idler bulk material handling impact roller Belt maintenance solution

    conveyor rol idler materi akeh nangani impact roller Sabuk solusi pangopènan

    Idler minangka bagéyan penting saka conveyor sabuk.Ana akeh jinis lan jumlah gedhe, sing bisa ndhukung bobot sabuk conveyor lan materi.Iku akun kanggo 35% saka total biaya conveyor sabuk lan mrodhuksi luwih saka 70% saka resistance, supaya kualitas idler punika ...
    Waca liyane
  • Development Status and Prospect of Key Technology Development of Coal Mine Tape Transport Machine

    Status Pangembangan lan Prospek Pengembangan Teknologi Utama Mesin Pengangkut Pita Tambang Batubara

    1 status teknologi tombol tape conveyor 1) Ing syarat-syarat dhuwur-efficiency lan wiwitan alus lan teknologi wawas daya, konversi frekuensi magnet permanen sistem drive langsung sinkron wis digunakake digunakake ing conveyor sabuk tambang batu bara ing taun anyar.2) riset negaraku wis ...
    Waca liyane
  • Talk about the development trend and status quo of belt conveyor

    Dhiskusi babagan tren pembangunan lan status quo saka conveyor sabuk

    Kanthi nggunakake pematangan lan konveyor saka conveyor sabuk, negara-negara maju industri ing donya wis berkembang kanthi cepet ing taun-taun pungkasan.Wis akeh digunakake ing tambang, metalurgi, bahan bangunan, kimia lan lapangan liyane.Tren pangembangane kira-kira kalebu f ...
    Waca liyane
  • The importance of On-time inspection of coal mine belt conveyors

    Pentinge pengawasan On-time saka conveyor sabuk tambang batu bara

    Macem-macem gagal bisa kedadeyan sajrone kabeh operasi konveyor sabuk tambang batubara, mriksa konveyor sabuk kanthi tepat bisa nyuda kedadeyan kegagalan kasebut.1) Priksa manawa ana materi sing nyebar ing jalur conveyor sabuk.Yen ana akumulasi akeh banget ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita