Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Katrol Sabuk Conveyor Driving Pulley, Katrol Kepala

Katrangan singkat:

Conveyor Pulley minangka komponèn transmisi conveyor, lumahing dipérang dadi lumahing baja, lumahing karet casting, herringbone lan lumahing lapisan karet pola berlian.


  • Tipe Pemasaran:Produksi Biasa
  • Jumlah Pesanan Min:50 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:5000 Piece / Piece saben minggu
  • Mode Logistik:Transportasi segara
  • Layanan sing disesuaikan:nyedhiyakake
  • Detail Produk

    Tag produk

    Fitur utama katrol conveyor:

    1. mlaku anteng, kualitas dipercaya lan nyuda pangopènan;
    2. Kurang gerakan longitudinal, muter lancar, ngluwihi umur;
    3. Various omah prewangan lan struktur sealing kasedhiya kanggo pilihan pelanggan;
    4. Multipass labyrinthine sealing, nyegah rereget campuran lan banyu nyemplungaken;
    5. Manufaktur kanthi pipa baja khusus kanggo roller presisi dhuwur, njamin beban sing kuat, goyang sing sithik lan kurang swara.

    gfds (2)

    图片 22

    gfds (3)

    warna Biru, abang, ireng, ijo,kuning,lsp
    Bahan pipa Baja ringan,Q235
    Bahan poros Q235/Q345/45 # baja
    bantalan SKF, HRB,FAG lsp
    Panggunaan Batu bara, tambang, semen, tambang, metalurgi, lsp
    lumahing Lukisan utawa lagging
    Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
    Pelabuhan budhal Xingang port/Qingdao Port/Shanghai Port
    Paket Katrol ing kasus kayu, banjur dimuat ing wadhah 20GP utawa 40GP

    Ringkesan Ukuran Conveyor Pulley:

    Jinis

    Jembar Sabuk (mm)

    Diameter standar (mm)

    dawa

    Drive Pulley

    500

    500

    Dawane pulley gumantung saka jembaré sabuk conveyor

    650

    500 630

    800

    500 630 800

    1000

    630 800 1000

    1200

    630 800 1000

    1400

    800 1000

    Turnaround Pulley

    500

    250 315 400 500

    650

    250 315 400 500

    800

    250 315 400 500 630 800 1000

    1000

    250 315 400 500 630 800 1000

    1200

    250 315 400 500 630 800 1000

    1400

    250 315 400 500 630 800 1000

    Jenis Conveyor Pulley:

    Conveyor dive pulley
    Conveyor buntut katrol
    Conveyor snub pulley
    Conveyor bend pulley

    uoi (5)

    uoi (4)

    uoi (2)

    uoi (3)

    uoi (1)

    Aplikasi:

    Katrol konveyor digunakake ing pertambangan, semen, tambang, pelabuhan, metalurgi, pembangkit listrik, pabrik batching beton dll kanggo transportasi bahan akeh.

    app (4)

    app (2)

    app (3)

    app (1)

    Q&A

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
    A: Kita minangka pabrik lan duwe lisensi ekspor.Bisa njamin stabilitas kualitas produk lan wektu pangiriman

    P: Informasi apa sing kudu dakwenehake kanggo ngonfirmasi pesenan rol conveyor?
    A: Kanggo produk non-standar, kita bakal nyedhiyani drawing technical kanggo sampeyan konfirmasi.Yen pesenan kanggo bagean standar, sampeyan mung kudu menehi nomer bagean.

    P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    A: Kualitas minangka prioritas.We masang wigati kanggo kontrol kualitas saben proses.Bahan mentahan pengawasan sawise ngetik pabrik.
    Saben proses bakal dipriksa kanthi acak kanggo mesthekake yen produk sing mlebu ing proses sabanjure qualified.Laporan inspeksi bakal dilampirake karo kiriman.

    Q: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
    A: Ora Kabeh rol diprodhuksi miturut pesenan sampeyan.

    Q: Bisa pesen sampel?
    A: Mesthi wae.Kita nawakake conto model umum kanthi gratis, lan sampeyan mung kudu nanggung biaya pengiriman.

    P: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Biasane 7-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan. Kanggo pesenan sing penting, kita duwe pangaturan fleksibel kanggo njamin wektu pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita