Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Karet Disc Return Roller saka Sabuk Conveyor

Katrangan singkat:

Ana anti tearing, elastisitas dhuwur lan cakram karet anti kobong ing pasuryan saka idlers iki sing bisa mbusak pelet utawa bahan wêdakakêna nempel ing sabuk.Roller kalebu cakram karet, pipa, poros, omah bantalan, bantalan, segel multi-labyrinth


Detail Produk

Tag produk

Apa Roller Disc Karet

Ana anti tearing, elastisitas dhuwur lan cakram karet anti kobong ing pasuryan saka idlers iki sing bisa mbusak pelet utawa bahan wêdakakêna nempel ing sabuk.Roller kalebu cakram karet, pipa, poros, omah bantalan, bantalan, segel multi-labyrinth,

Roller cakram karet digunakake ing garis industri metalurgi, tambang batu bara, industri kimia, bahan bangunan, listrik, industri ringan, sereal, pertambangan, pelabuhan lan liya-liyane.Produk kita bisa nyukupi standar CEMA / DIN / JIS / SANS / AS lan sistem kontrol kualitas wis sertifikat ISO 9001. Peralatan produksi kelas siji, fasilitas testing lan sistem jaminan kualitas lengkap njamin kualitas dhuwur.Produk ekspor menyang Eropah, Amerika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, etc.

roller-7
hgtret
ytyr

Spesifikasi Rubber Disc Return Roller

Steel Conveyor Roller High Quality Made in China (6)

warna Ireng, biru lsp
Bahan pipa Q235
Bahan poros Q235/45 # baja
bantalan SKF,HRB,LYC etc
Panggunaan Batu bara, tambang, semen, tambang, metalurgi, lsp
Tipe pipa Pipa baja mulus, pipa las
Diameter pipa 60-219 mm
diameteripun poros 17mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, etc
Segel TK, DTII, segel labirin
Paint Dilapisi bubuk
Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
Pelabuhan budhal Xingang port/Qingdao Port/Shanghai Port
Paket Rollers ing kasus kayu, banjur dimuat ing 20GP utawa 40GP wadhah
Diameter standar Diameter njero standar (mm) Lingkup dawa (mm) Tipe Bearing

(Min-Max)

mm inch
89 3 1/3 60/50 170-3400 204
102 4 76 170-3400 204 205
108 4 1/4 89/76/60 170-3400 204 205
114 4 1/2 89/76 170-3400 204 205
127 5 89 170-3400 204 205
133 5 1/4 89/70/63.5 170-3400 204 205
140 4 1/2 89 170-3400 204 205
152 6 108/76 170-3400 204 205 206 305 306
159 6 1/4 108 170-3400 204 205 206 305 306
194 7 5/8 159/133 170-3400 205 206 207 305 306 307 308

Kaluwihan kita:

a) Instalasi sing gampang lan keluwesan sing apik;
b) Koefisien gesekan kurang;
c) tahan bledug lan tahan banyu;
d) Teknik welding sing apik mesthekake roller kanthi geter lan gangguan sing sithik
e) teknologi uyuh elektrostatik ndadekake roller luwih awet lan apik-looking;

Aplikasi:

Roller bali cakram karet akeh digunakake ing pertambangan, semen, tambang, pelabuhan, metalurgi, pembangkit listrik, pabrik batching beton dll kanggo transportasi bahan akeh.

gdfshgf (1)

Q&A

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrik lan duwe lisensi ekspor.Bisa njamin stabilitas kualitas produk lan pangiriman cepet.

P: Informasi apa sing kudu dakwenehake kanggo konfirmasi pesenan rol conveyor?
A: Kanggo produk non-standar, kita bakal nyedhiyani drawing technical kanggo sampeyan konfirmasi.Yen pesenan kanggo bagean standar, sampeyan mung kudu menehi nomer bagean.

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas luwih dhisik.We masang wigati kanggo kontrol kualitas saben proses.Bahan mentahan pengawasan sawise ngetik pabrik.
Saben proses bakal dipriksa kanthi acak kanggo mesthekake yen produk sing mlebu ing proses sabanjure qualified.Laporan inspeksi bakal dilampirake karo kiriman.

Q: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
A: Ora Kabeh rol diprodhuksi miturut pesenan sampeyan.

P: Apa garansi rol bali cakram karet?
A: Garansi kanggo roller bali cakram karet setaun.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Biasane 7-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan. Kanggo pesenan sing penting, kita duwe pangaturan fleksibel kanggo njamin wektu pangiriman.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita