Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Steel Spiral Return Roller China Supplier

Katrangan singkat:

Spiral bali roller nglaras fungsi reresik lan bisa nyegah bahan saka kelet kanggo sabuk.Mangkono supaya sabuk obah penyimpangan..Roller kalebu pipa, poros, omah bantalan, bantalan, segel multi-labyrinth


Detail Produk

Tag produk

Apa spiral bali roller

Spiral bali roller nglaras fungsi reresik lan bisa nyegah bahan saka kelet kanggo sabuk.Mangkono supaya sabuk obah penyimpangan..Roller kalebu pipa, poros, omah bantalan, bantalan, segel multi-labyrinth,

Roller conveyor baja digunakake ing baris industri metalurgi, tambang batu bara, industri kimia, bahan bangunan, listrik, industri ringan, sereal, pertambangan, pelabuhan lan liya-liyane.Produk kita bisa ketemu standar CEMA / DIN / JIS / SANS / AS. lan sistem kontrol kualitas wis sertifikat ISO 9001. Peralatan produksi kelas siji, fasilitas testing lan sistem jaminan kualitas lengkap njamin kualitas dhuwur.Produk ekspor menyang Eropah, Amerika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, etc.

uou (1)

uou (2)

uou (3)

Steel Conveyor Roller High Quality Made in China (6)

warna Biru, abang, ireng, ijo, kuning, lsp
Bahan pipa Q235
Bahan poros Q235/45 # baja
bantalan SKF, HRB, LYC etc
Panggunaan Batu bara, tambang, semen, tambang, metalurgi, lsp
Tipe pipa Pipa baja mulus, pipa las
Diameter pipa 60-219 mm
diameteripun poros 17mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, etc
Segel TK, DTII, segel labirin
Paint Dilapisi bubuk
Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
Pelabuhan budhal Xingang port/Qingdao Port/Shanghai Port
Paket Rollers ing kasus kayu, banjur dimuat ing 20GP utawa 40GP wadhah

Spesifikasi Spiral Return Roller

Diameter standar Diameter njero standar (mm) Lingkup dawa (mm) Tipe Bearing

(Min-Max)

mm inch
89 3 1/3 60/50 170-3400 204
102 4 76 170-3400 204 205
108 4 1/4 89/76/60 170-3400 204 205
114 4 1/2 89/76 170-3400 204 205
127 5 89 170-3400 204 205
133 5 1/4 89/70/63.5 170-3400 204 205
140 4 1/2 89 170-3400 204 205
152 6 108/76 170-3400 204 205 206 305 306
159 6 1/4 108 170-3400 204 205 206 305 306
194 7 5/8 159/133 170-3400 205 206 207 305 306 307 308

Kaluwihan kita:

a) Instalasi sing gampang lan keluwesan sing apik;
b) Koefisien gesekan kurang;
c) tahan bledug lan tahan banyu;
d) Teknik welding sing apik mesthekake roller kanthi geter lan gangguan sing sithik
e) teknologi uyuh elektrostatik ndadekake roller luwih awet lan apik-looking;

Aplikasi:

Roller conveyor digunakake ing pertambangan, semen, tambang, pelabuhan, metalurgi, pembangkit listrik, pabrik batching beton lan liya-liyane kanggo transportasi bahan akeh.

gdfshgf (1)

Q&A

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrik lan duwe lisensi ekspor.Bisa njamin stabilitas kualitas produk lan wektu pangiriman

P: Informasi apa sing kudu dakwenehake kanggo ngonfirmasi pesenan rol conveyor?
A: Kanggo produk non-standar, kita bakal nyedhiyani drawing technical kanggo sampeyan konfirmasi.Yen pesenan kanggo bagean standar, sampeyan mung kudu menehi nomer bagean.

P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
A: Kualitas minangka prioritas.We masang wigati kanggo kontrol kualitas saben proses.Bahan mentahan pengawasan sawise ngetik pabrik.
Saben proses bakal dipriksa kanthi acak kanggo mesthekake yen produk sing mlebu ing proses sabanjure qualified.Laporan inspeksi bakal dilampirake karo kiriman.

Q: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
A: Ora Kabeh rol diprodhuksi miturut pesenan sampeyan.

Q: Bisa pesen sampel?
A: Mesthi wae.Kita nawakake conto model umum kanthi gratis, lan sampeyan mung kudu nanggung biaya pengiriman.

P: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Biasane 7-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan. Kanggo pesenan sing penting, kita duwe pangaturan fleksibel kanggo njamin wektu pangiriman.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita