Ponsel
15612138018
E-mail
sales@hbjuming.com

Rega grosir roller conveyor sabuk kanggo peralatan penanganan materi Karet Coating Idler

Katrangan singkat:

Roller ditutupi karet dibungkus ing circumference njaba roller pipa baja, sing nduweni karakteristik resistensi rotasi cilik, keluwesan rotasi dhuwur, korosi lan liya-liyane.


  • Tipe Pemasaran:Produksi Biasa
  • Jumlah Pesanan Min:50 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:5000 Piece / Piece saben minggu
  • Mode Logistik:Transportasi segara
  • Layanan sing disesuaikan:nyedhiyakake
  • Detail Produk

    Tag produk

    Apa Roller Karet

    Roller karet dilapisi lapisan karet ing circumference njaba roller tabung baja.Nduwe karakteristik resistensi rotasi cilik, keluwesan rotasi dhuwur, korosi lan liya-liyane.

    Roller utamané cocok kanggo ngirim slag ing wesi lan baja Enterprises, sintering, pelleting lan coking tetanduran.Ngirimake slag teles lan tambang batu bara ing lemah lan kahanan abot, karat lan karat liyane.

    Produk kita bisa nyukupi standar CEMA / DIN / JIS / SANS / AS lan sistem kontrol kualitas wis sertifikasi ISO 9001. Peralatan produksi kelas siji, fasilitas tes lan sistem jaminan kualitas lengkap njamin kualitas dhuwur. Produk ekspor menyang Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Australia, lsp.

    coating 5
    coating 1
    coating 4

    Spesifikasi Conveyor Roller

    coating 2
    warna Biru, abang, ireng, ijo, kuning, lsp
    Bahan pipa Q235
    Bahan poros Q235/45 # baja
    bantalan SKF, HRB, LYC etc
    Panggunaan Batu bara, tambang, semen, tambang, metalurgi, lsp
    Tipe pipa Pipa baja mulus, pipa las
    Diameter pipa 60-219 mm
    diameteripun poros 17mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, etc
    Segel TK, DTII, segel labirin
    Paint Dilapisi bubuk
    Standar CEMA/JIS/DIN/SANS/AS
    Pelabuhan budhal Xingang port/Qingdao Port/Shanghai Port
    Paket Rollers ing kasus kayu, banjur dimuat ing 20GP utawa 40GP wadhah
    Diameter standar Diameter njero standar (mm) Lingkup dawa (mm) Tipe Bearing

    (Min-Max)

    mm inch
    89 3 1/3 60/50 170-3400 204
    102 4 76 170-3400 204 205
    108 4 1/4 89/76/60 170-3400 204 205
    114 4 1/2 89/76 170-3400 204 205
    127 5 89 170-3400 204 205
    133 5 1/4 89/70/63.5 170-3400 204 205
    140 4 1/2 89 170-3400 204 205
    152 6 108/76 170-3400 204 205 206 305 306
    159 6 1/4 108 170-3400 204 205 206 305 306
    194 7 5/8 159/133 170-3400 205 206 207 305 306 307 308

    Aplikasi:

    a) Instalasi sing gampang lan keluwesan sing apik;
    b) Koefisien gesekan kurang;
    c) tahan bledug lan tahan banyu;
    d) Teknik welding sing apik mesthekake roller kanthi geter lan gangguan sing sithik
    e) teknologi uyuh elektrostatik ndadekake roller luwih awet lan apik-looking;

    gdfshgf (1)

    Q&A

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
    A: Kita minangka pabrik lan duwe lisensi ekspor.Bisa njamin stabilitas kualitas produk lan wektu pangiriman

    P: Informasi apa sing kudu dakwenehake kanggo ngonfirmasi pesenan rol conveyor?
    A: Kanggo produk non-standar, kita bakal nyedhiyani drawing technical kanggo sampeyan konfirmasi.Yen pesenan kanggo bagean standar, sampeyan mung kudu menehi nomer bagean.

    P: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?
    A: Kualitas minangka prioritas.We masang wigati kanggo kontrol kualitas saben proses.Bahan mentahan pengawasan sawise ngetik pabrik.
    Saben proses bakal dipriksa kanthi acak kanggo mesthekake yen produk sing mlebu ing proses sabanjure qualified.Laporan inspeksi bakal dilampirake karo kiriman.

    Q: Apa sampeyan duwe produk ing saham?
    A: Ora Kabeh rol diprodhuksi miturut pesenan sampeyan.

    Q: Bisa pesen sampel?
    A: Mesthi wae.Kita nawakake conto model umum kanthi gratis, lan sampeyan mung kudu nanggung biaya pengiriman.

    P: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
    A: Biasane 7-30 dina, gumantung saka jumlah sampeyan. Kanggo pesenan sing penting, kita duwe pangaturan fleksibel kanggo njamin wektu pangiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita